Status kring radiatorerna

Idag har Länsförsäkringar varit och besökt våran fastighet och har undersökt ett antal lägenheter och även kollat på värmesystemet. De har gjort en ytlig undrsökning för att se så att det inte finns fler läckage i fastigheten. De kommer därför återigen besöka oss imorgon för att undersöka vattensystemet, för att komma fram till vad som är fel. Länsförsäkringars underleverantörer kommer även att fortsätta arbetet inne i de lägenheter som har fått vattenskador.

Vi vet inte ännu om denna undersökning kommer leda till att värmesystemet sätts igång igen, däremot så är det av högsta prioritet att få värme till bostäderna. Länsförsäkringar kommer därmed se huruvida värmesystemet kräver en långsiktig åtgärd, och i det fallet kommer de placera elektriska radiatorer i lägenheterna  

Etiketter: radiator